EL PROJECTE


A Vilella Recicla fa més de tres generacions que ens dediquem al reciclatge. Amb seu a Lleida, reciclem tot tipus de materials, des de plàstics fins a cartró, fusta i metalls. Des de sempre ens hem preocupat per la innovació, tot invertint en noves formes de gestió de residus.

L’any 2018, veient la necessitat d’optimitzar les més de 50 hectàrees que configuren les nostres instal·lacions, vam buscar maneres d’organitzar millor l’espai.

I aquí és on neix el projecte de Vilella Blocks.

Necessitàvem ordenar les nostres instal·lacions d’una manera pràctica, ràpida i sobretot, i el més complicat, mòbil. I pensareu, i per què mòbil? Doncs perquè, amb vista de futur, volíem plantejar una construcció que es pogués modificar si l’espai s’havia de reorganitzar amb l’entrada de noves màquines o materials.

I vam trobar la solució.

Com ho hem aconseguit?

Es tracta de mòduls prefabricats (coneguts arreu com a  blocks) que, units entre sí, imiten el sistema d’encaix de les peces de Lego® i ens permeten la construcció de murs a mida.

Així doncs, a partir de la unió de peces modulars de formigó, construïm parets amb alçada i mides diverses, que ens permeten separar els diferents materials que reciclem. El sistema de Vilella Blocks té multitud d’aplicacions en indústries, fàbriques, magatzems i granges.

Els mòduls es poden adaptar a tot tipus de projectes i, el fet que siguin mòbils, fa que es puguin reubicar i reaprofitar sempre que es vulgui, rendibilitzant totalment la inversió.

Amb Vilella Blocks s’ha acabat perdre temps i diners demanant permisos d’obres.

Tantes són les avantatges que ens ha donat aquest sistema, que no hem volgut desaprofitar l’oportunitat de fer-lo extensiu i oferir-lo a totes aquelles empreses que vulguin optimitzar millor els seus espais de treball sense necessitat de realitzar grans inversions en obres.